icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Hospital d’#Igualada reajusta l’acompanyament als pacients hospitalitzats

A partir d’aquesta setmana, els pacients ingressats a planta, que no siguin COVID+ podran rebre la visita d’un acompanyant o familiar. Aquest acompanyament haurà d’estar-se sota estrictes normes d’higiene i salut per tal de mantenir al màxim de seguretat, tant la dels visitants com la dels pacients i dels professionals. En aquest sentit, serà obligatori l’ús de la mascareta quirúrgica així com el rentat de mans a l’entrar i sortir del centre i de l’habitació. Únicament es permetrà un sol acompanyant per pacient i haurà de ser una persona que convisqui amb ell o ella o un familiar de primer grau.

Els acompanyants hauran d’anar sempre identificats amb un adhesiu que se’ls facilitarà des del Servei d’Admissions i únicament podran estar acompanyant al pacient dues hores al dia. S’ha distribuït, que puguin venir acompanyants en diferents torns i segons siguin les habitacions números parells o senars. Els pacients ingressats a la UCI rebran un altre tractament i és el propi personal d’aquest servei qui ho pactarà amb la família o acompanyant. D’altra banda, cal tenir present que no estan permeses les visites socials o de cortesia, i en casos especials de pacients ingressats, es valorarà de manera individualitzada, si s’autoritzarà o no l’acompanyament.

L’Hospital d’Igualada han posat a disposició el telèfon d’admissions d’hospitalització 93 807 56 00 per resoldre qualsevol dubte. També es pot contactar a través d’Internet mitjançant el formulari Contacta amb nosaltres:  Consorci Sanitari de l’Anoia: bit.ly/contactaCSA i Hospital d’Igualada: bit.ly/hospitaligualada

tornar_radioIgualada