icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Hospital d’Igualada registra 101 defuncions des de l’inici de la pandèmia i 400 altes hospitalàries

Des de l’inici de la pandèmia han mort a l’Hospital d’Igualada 101 persones amb Covid-19. Per la seva part, 400 persones han rebut l’alta. En les darreres 24 hores han estat 2 les persones que han perdut la vida al centre hospitalari.

Fins a aquests dimecres, el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha comptabilitzat 945 casos confirmats de coronavirus, dels quals 447 estan hospitalitzats. Per la seva part, el número d’ingressos que han donat positiu de Covid-19 en les darreres 24 hores ha estat de 7 persones. Cal tenir present que aquestes són dades exclusivament de l’Hospital d’Igualada.

D’altra banda, dimecres al vespre la consellera, Alba Vergés, va visitar el CSA i va tenir una trobada amb l’equip directiu (caps de servei i supervisores inclòs) i que, juntament amb l’alcalde, Marc Castells, van voler fer un reconeixement a la feina que s’ha fet des del Consorci Sanitari de l’Anoia (en totes les seves vessants assistencials). Igualment, van voler donar suport a tots els professionals del centre. En aquest sentit, es van poder intercanviar opinions de manera que es va poder debatre com s’afrontarà la feina d’ara endavant tenir present el que s’ha viscut fins ara.

tornar_radioIgualada