icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Hospital Universitari d’Igualada ofereix exploracions dermatològiques gratuïtes per prevenir el càncer de pell

El Consorci Sanitari de l’Anoia s’ha adherit a la campanya Euromelanoma 2024. Una iniciativa que té per objectiu  conscienciar la societat sobre la importància de les cures i vigilància de la pell per prevenir l’aparició del càncer. En el marc d’aquesta campanya, l’Hospital Universitari d’Igualada oferirà una revisió de les lesions pigmentades, conegudes popularment com “pigues”. Les revisions es duran a terme els dies 17, 19 i 21 de juny de manera totalment gratuïta a Consultes Externes de l’hospital igualadí.

Per accedir a aquests controls adreçats a la població en general caldrà emplenar un qüestionari previ per determinar si es tracta d’una persona amb factors de risc de patir càncer de pell i, en cas afirmatiu, podrà sol·licitar la cita prèvia de forma online a través de l’enllaç www.euromelanoma.aedv.es. El nombre visites és limitat i se citaran segons ordre d’inscripció.

A més, durant tot el mes de juny al vestíbul de l’hospital igualadí es durà a terme una campanya informativa per conscienciar sobre la prevenció del càncer de pell, quines mesures utilitzar per poder evitar-lo i com poder diagnosticar-lo en fases inicials per disminuir-ne tant la incidència com la mortalitat.

A l’Estat espanyol, cada mes uns 300 pacients són diagnosticats de melanoma cutani.

tornar_radioIgualada