icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Hospital Universitari d’#Igualada sorteja un vol en globus entre les persones que facin un donatiu per reformar l’àrea oncològica

Aquesta acció, s’emmarca en la campanya de mecenatge “La seva lluita és la nostra lluita. Entre tots millorem l’Hospital de Dia Oncològic”, amb la que l’Hospital igualadí busca el suport d’empreses i ciutadania per recaptar fons per la millora d’aquest equipament. Aprofitant la celebració de l’European Balloon Festival, del 7 al 10 de juliol a Igualada, l’Hospital vol donar un impuls a les recaptacions sortejant un vol, que el guanyador/a podrà gaudir el diumenge dia 10 de juliol, coincidint amb el festival de globus. Per participar-hi només cal fer un donatiu igual o superior a 10 euros entre els dies 23 i 30 de juny, a través de la web www.eslanostralluita.cat. El sorteig es farà el dia 5 de juliol.

L’Hospital fa una crida a la ciutadania a participar en aquesta iniciativa, una oportunitat de col·laborar en una causa solidaria que permetrà fer més confortable i amb més intimitat per a pacients i familiars l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada. Alhora aquesta iniciativa permetrà als participans optar a viure l’experiència de volar en globus, en un escenari únic com és l’European Balloon Festival.

tornar_radioIgualada