icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’ICS Anoia remarca la importància, aquest any, de vacunar-se contra la grip per la seva coincidència amb la COVID19

Aquest any és especialment important la vacunació contra la grip per la coincidència amb la COVID19, i per impedir la convivència dels dos virus és important que aquells col·lectius de risc estiguin vacunats. És per això que s’han habilitat diferents punts de la ciutat on es podran administrar les vacunes. Per primera vegada, la vacunació surt dels Centres d’Atenció Primària per fer-se en altres punts de la ciutat. Es pot demanar cita prèvia o bé us hi podeu dirigir sense demanar hora.

Cal assolir vacunar el 75% de la població de risc

Així ho indica l’OMS. A la ciutat d’Igualada es va aconseguir vacunar, el 2019, al 38% de la població de risc. És per això que es fa una crida a vacunar-se per apropar-se al 75% recomanat per l’OMS.

A quin col·lectius va dirigida la campanya?

Als col·lectius vulnerables com ara majors de 65 anys, embarassades (per protegir tant la dona com el fetus), i persones que presentin patologies cròniques. També cal que participin de la campanya de vacunació cuidadors dels col·lesctius vulnerables, com ara treballadors de residències, o convivents d’aquestes persones.

A on em puc vacunar?

A Igualada es fa la vacunació a l’Escorxador, fins el 12 de novembre, de 09:00h a 13:00h, i de 15:00h a 19:00h, de dilluns a dijous.

Al Casal del Passeig, els dies 30 d’octubre i 13 de novembre de 09:00h a 13:00h. Al Casal del Barri de Montserrat el 6 de novembre de 09:00h a 13:00h. Finalment, els dies 30 d’octubre, 6, 13 i 20 de novembre, la parròquia de la Sagrada Família acollirà la campanya de vacunació de la grip.

tornar_radioIgualada