icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’IES Badia i Margarit podrà començar les classes al nou centre el mes de setembre de 2020

Les obres de construcció del nou Institut avancen a bon ritme. Fa unes setmanes es va finalitzar les obres del mur de contenció i el sanejament de la part est del centre, que servirà per situar la zona esportiva de l’IES. Aquestes darreres obres, que han tingut un cost de 400.000 euros, han estat impulsades per l’Ajuntament d’Igualada. Malgrat que aquesta inversió hauria de recaure en el govern de la Generalitat, des de l’administració local es creu convenient implicar-se més directament en la construcció del Badia i Margarit.

Pel que fa la construcció de l’edifici va molt ràpida, i aquests dies ja es pot veure la totalitat de l’esquelet del centre. Les peces de formigó que encaixen les unes amb les altres ha accelerat l’estructura visible des del carrer. Ara, però, queden els treballs més intensos com els tancaments i tota l’adequació de l’interior. És per aquests motius que l’activitat al nou edifici no començarà fins el mes de setembre de 2020.

Les obres també contemplen una connexió entre l’edifici de l’IES Badia i Margarit i el CEIP Gabriel Castellà, i també una ampliació i millora de les instal·lacions de l’actual gimnàs.  

tornar_radioIgualada