RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup aconsegueix sumar un punt a Calafell (4-4) als darrers instants

L’Igualada Calaf Grup va empatar a 4 a la pista del Calafell en un enfrontament en el que cap equip va marxar de més d’un gol. Sergi Pla va inaugurar el marcador ben d’hora però el Calafell va aconseguir empatar pocs minuts més tard. A partir d’aquí l’enfrontament va ser molt anivellat amb xuts constants per part dels dos equips. Als darrers instants de la primera part el Calafell va aconseguir el 2 a 1 però de seguida va empatar Pol Galbas. A la represa, el Calafell va fer el 3 a 2, i una vegada més l’Igualada va aconseguir el 3 a 3 amb un nou gol de Sergi Pla. Al tram final, el Calafell va aconseguir el 4 a 3, però Met Molas va tornar a empatar quan faltaven pocs minuts per acabar l’enfrontament i que ja seria definitiu. Ara l’OK Lliga s’atura. El pròxim partit de l’Igualada serà el 2 d’abril contra el Noia Freixenet.