L’Igualada Calaf Grup comença la segona volta amb una gran victòria a Lloret (1-3)

L’Igualada Calaf Grup va guanyar a la pista del Lloret per 1 a 3 i ha pujat fins a l’11è lloc a la classificació de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat es va avançar amb un gol de Met Molas quan es complien els 15 minuts de la primera meitat. Els jugadors de l’Igualada van continuar buscant la porteria contrària i Sergi Pla va aconseguit el 0 a 2, un marcador que es va mantenir fins al descans. A la represa, el Lloret va aprofitar una falta directa per establir l’1 a 2, el que el feia entrar dintre del partit. Els jugadors de l’Igualada van buscar la manera d’ampliar el resultat, fins que Emanuel Garcia ho va aconseguir al tram final, amb el que significava l’1 a 3 definitiu. Aquest dissabte l’Igualada Calaf Grup rebrà a les Comes la visita del Vilafranca.