RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup fa un gran partit i treu un punt a la pista del Vic (4-4)

L’Igualada Calaf Grup va empatar a 4 a la pista del Vic en un partit en què mai va anar per darrera en el marcador. El conjunt arlequinat es va avançar amb dues dianes de Ton Baliu i Pol Galbas. De tota manera, el Vic va reduir distàncies i es va col·locar amb 1 a 2 al descans. A la represa, els homes de Ferran López van sortir disposats a enllestir la feina, però el Vic va aconseguir empatar a l’inici de la segona meitat. A la represa, Met Molas va marcar el 2 a 3 però de seguida el Vic va tornar a empatar a 3. Això sí, l’Igualada no va desistir i amb inferioritat numèrica Roger Bars va fer el 3 a 4.Ara bé, quan faltava mig minut per acabar, el conjunt osonenc va aconseguir l’empat a 4 definitiu, un gol molt protestat pels igualadins. Dissabte vinent, l’Igualada Calaf Grup rebrà a les Comes la visita del Liceo.