L’Igualada Calaf Grup empata al Vendrell (2-2), tot i anar per davant a la primera part.

L’Igualada Calaf Grup va empatar a la pista del Vendrell a dos gols, tot i que al descans dominava per 0 a 2. Roger Bars va aconseguir el primer gol quan encara no s’havia complet el minut 2. Aquest fet va esperonar els arlequinats, que van buscar augmentar el resultat i poder jugar amb més tranquil·litat. I vet aquí que Roger Bars va tornar a marcar, quan faltava poc per arribar al descans amb el que significava el 0 a 2. Ara bé, a la represa, el Vendrell va assolir l’1 a 2 i quan faltaven 8 minuts per acabar, l’exigualadí Edu Fernández va fer l’empat a 2. Amb el poc temps que faltava, l’Igualada va buscar el gol de la victòria però ja no ho va poder aconseguir i el marcador va acabar amb el 2 a 2 final.

El pròxim partit de l’Igualada serà diumenge vinent a les Comes contra el Lleida Llista.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López