L’Igualada Calaf Grup es queda a les portes de la remuntada i acaba perdent a Vilafranca (3-2)

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Vilafranca per 3 a 2 i continua sense conèixer la victòria a l’OK Lliga després de dues jornades. L’equip arlequinat va encaixar dos gols molt matiners que van situar el marcador amb un inquietant 2 a 0. Aquest resultat va deixar tocat els igualadins, que els  costava trobar porteria amb facilitat. Ara bé, quan només faltava un minut per arribar al descans, Francesc Bargalló va escurçar distàncies amb el que significava el 2 a 1. A la represa, Sergi Pla va aconseguir l’empat a 2 que donava aire per encarar el que faltava de la segona meitat. Semblava que aquest gol seria l’inici de la remuntada, però al cap de pocs minuts el Vilafranca va marcar el 3 a 2, un marcador que ja no es va moure més. Dissabte vinent, l’Igualada Calaf Grup rebrà la visita del Reus Deportiu en un partit que començarà a la una del migdia.