L’Igualada Calaf Grup guanya a Manlleu (2-5) i certifica la Copa de la CERS

L’Igualada Calaf Grup es va imposar al Manlleu per 2 a 5 i s’ha classificat matemàticament per disputar la Copa de la CERS. Roger Bars va marcar el 0 a 1 als 8 minuts de la primera meitat. Semblava que aquest gol significaria el camí ràpid per aconseguir la victòria. De tota manera, l’Igualada es va relaxar i el Manlleu va aconseguir dos gols molt seguits que van donar la volta ala marcador. Aquest resultat de 2 a 1 en contra es va mantenir fins al descans. A la represa, la decoració va canviar i els jugadors de l’Igualada van començar a ser efectius en atac. Les arribades van estar constants i van servir per marcar 4 gols més que van deixar el partit amb el 2 a 5 final, gràcies a dues dianes de Tety Vives, i dues més de Jordi Méndez i Sergi Pla. Aquest dissabte l’Igualada Calaf Grup disputarà  l’últim partit de lliga. Serà a les Comes contra l’Alcoi.

Aquí podeu escoltar l’entrevista postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López