RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup guanya el Lleida (3-2) i es classifica per a la CERS de la temporada vinent

L’Igualada Calaf Grup va guanyar el Lleida per 3 a 2 i s’ha classificat per disputar la Copa de la CERS de la temporada vinent. Tety Vives va inaugurar el marcador quan es tot just jugava el primer minut de partit. De tota manera, el Lleida no es va conformar i va aconseguir l’empat a un pocs minuts més tard, un marcador que es mantindria fins al descans. A la represa, el Lleida es va tornar a avançar amb un gol molt ràpid, però Roger Bars va empatar quan quedaven 12 minuts per acabar l’enfrontament. A partir d’aquí el joc es va anivellar, però als últims instants Ton Baliu va aconseguir el gol de la victòria que significava el 3 a 2. Al final del partit, l’Igualada Hoquei Club va fer un seguit de reconeixements als jugadors que no continuaran la temporada vinent, com són Ton Baliu, Joan Muntané i Pol Galbas. La setmana vinent l’Igualada Calaf Grup visitarà la pista de l’Alcoi en l’últim partit de lliga.