RÀDIO IN Esports

L’Igualada Calaf Grup lluitarà per ser a la F4 de la Lliga Catalana

L’Igualada Calaf Grup disputarà els quarts de final de la Lliga Catalana. Tot i perdre ahir a la pista del Vic per 3 a 2 (amb gols de Met Molas i Francesc Bargalló), l’equip accedirà a la següent ronda com a segon de grup. L’Igualada va intentar mantenir un ritme alt i va aconseguir avançar-se a la primera part. Després va remuntar el Vic. Quan l’Igualada va tornar a empatar, semblava que no passaria res més. Però a dos minuts del final, va tornar a marcar el conjunt de Ferran Pujalte. L’Igualada, doncs, només ha sumat un empat a casa contra l’Alcoi. Tot i tenir els mateixos punts que el conjunt alacantí (que en queda fora) l’average afavoreix als de Ferran López. El proper partit d’aquesta Lliga Catalana es jugarà el dimarts 6 de setembre a la pista del primer classificat del grup C, que es resoldrà aquest cap de setmana. El proper enfrontament, però, que jugarà l’equip igualadí serà divendres, a Les Comes, contra la selecció d’Andorra sub20, a 2/4 de 10 de la nit.