RÀDIO Destacats

L’Igualada Calaf Grup perd a Alcoi (5-3) en l’últim partit de lliga i tanca la temporada

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista de l’Alcoi per 5 a 3 en l’última jornada de lliga i on la majoria de gols es van aconseguir a la segona part. El conjunt arlequinat va començar marcant gràcies a un gol de Nil Garreta, després d’ una gran jugada de Roger Bars, a l’últim minut de la primera part. A la represa, l’equip alcoià va donar la volta al marcador i es va situar amb un resultat de 3 a 1. Ton Baliu va tornar a posar emoció a l’enfrontament i va establir el 3 a 2. De tota manera l’Alcoi s’hi jugava molt i va fer dues dianes més que van deixar el resultat amb el 5 a 2, que més tard maquillaria Jordi Méndez, amb el 5 a 3 definitiu. Després que s’hagi disputat l’última jornada, l’Alcoi ha aconseguit mantenir-se a l’OK Lliga. Han baixat de categoria el Calafell, el Maçanet i el Lloret.