L’Igualada Calaf Grup perd a Caldes (5-4) amb un gol a l’últim minut tot i fer un bon partit

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Caldes per 5 a 4 en un partit que es va decidir a l’últim minut. El conjunt arlequinat va començar guanyant amb un gol d’Emanuel Garcia, però el Caldes va donar la volta al marcador i es va arribar al descans amb 2 a 1 en contra. A la represa, el conjunt vallesà va marcar el 3 a 1, amb un gol molt protestat pels igualadins. De tota manera, els homes de Ferran López van continuat lluitant i Emanuel Garcia i Tety Vives van aconseguir dues dianes que significaven el 3 a 3. Malgrat tot, els vallesans van fer el 4 a3, però pocs segons després Tety Vives va assolir l’empat a 4. Quan només faltava un minut per acabar, el Caldes va marcar el 5 a 4, un resultat que ja no es mouria més. Dissabte vinent l’Igualada Calaf Grup jugarà a la pista de l’equip suís del Biasca en la tornada dels setzens de final de la Copa de la CERS. Al partit d’anada l’Igualada es va imposar per 7 a 1.