L’Igualada Calaf Grup planta cara a Reus però acaba perdent (6-2)

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Reus Deportiu per 6 a 2, en un partit en què va merèixer més. Els arlequinats van encaixar el primer gol als 7 minuts, però Sergi Pla va aconseguir l’empat a 1 quan faltaven 9 minuts per arribar al descans. A la represa, el Reus va sortir molt fort i es va distanciar en el marcador amb un clar 4 a 1. Amb tot, Sergi Pla va tornar a marcar amb el que significava el 4 a 2. Semblava que aquest gol podia ser l’inici de la remuntada, però els reusencs van sumar dues noves dianes que van acabar amb el 6 a 2 definitiu. Aquest dimecres l’Igualada Calaf Grup rebrà la visita a les Comes del Vic en nou partit de lliga.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López.