L’Igualada Calaf Grup s’avança però acaba perdent a la pista del Vendrell (6-2)

L’Igualada Calaf Grup va perdre a la pista del Vendrell per 6 a 2 en un partir que es va decidir a la segona part. El conjunt arlequinat va començar marcant amb un gol de Ton Baliu al límit del descans. A la represa, l’equip del Baix Penedès va aprofitar les ocasions de què va disposar i va remuntar fins deixar el marcador amb un clar 4 a 1. Un nou gol de Baliu va donar esperances als igualadins amb el que significava el 4 a 2 quan encara faltaven 3 minuts per acabar el partit. Però el Vendrell va ser més precís de cara a porteria i va aconseguir dues dianes més que van deixar l’enfrontament amb el 6 a 2 definitiu. Demà l’Igualada Calaf Grup disputarà un nou partit de lliga. Serà a les Comes contra el líder, el Vic.