[HOQUEI PATINS] L’Igualada Rigat cau davant el Barça en el debut a la Lliga Catalana

Els arlequinats van sortir molt concentrats i als 7 minuts Ton Baliu va marcar el 0 a 1 en aprofitar un refús del porter. A partir d’aquí el conjunt blaugrana es va mostrar més vertical i va anar marcant gols fins arribar al descans amb un aparatós 5 a 1. A la represa, els igualadins van disposar d’alguna ocasió per marcar, però sense èxit. El Barça, per la seva part, va fer 4 gols més que suposaven el 9 a 1. Quan faltaven 5 minuts per acabar, Bernat Yeste va aconseguir el 9 a 2. Tot i així, els blaugranes encara va ampliar més el marcador i el van deixar amb l’11 a 2, que posteriorment es convertiria amb l’11 a 3 definitiu gràcies a un nou gol de Bernat Yeste. Els tècnics de l’equip arlequinat van donar minuts a tots els jugadors i als 13 minuts de la segona part, va entrar el porter Guillem Torrents per Elagi Deitg.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat disputarà la segona i última jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana. Serà a les Comes contra el Girona.