L’Igualada elimina el Noia (3-0) als quarts de final de la Copa del Rei i dissabte disputarà les semifinals contra el Liceo

L’Igualada Rigat va guanyar el Noia per 3 a 0 als ¼ de final de la Copa del Rei i dissabte jugarà les semifinals contra el Liceo, que ahir va eliminar el Lloret també per 3 a 0.

Els arlequinats van fer un partit molt sobri i van aconseguir que el Noia s’acostés poques vegades en jugades de perill. Als 12 minuts de la primera part, Sergi Pla va engaltar una forta canonada que es va colar a mitja altura a la porteria del Noia. Era un gol matiner, de manera que tota la feina encara estava per fer.  Tot i així, a la represa els jugadors igualadins van continuar sent molt estrictes en defensa. Això va servir perquè poguessin pujar a l’atac sense nervis. Vet aquí que als 6 minuts de la segona meitat Oriol Vives, en una sensacional mitja volta, va establir el 2 a 0. Una vegada més, la gran defensa igualadina va continuar sent altament efectiva i amb el porter Elagi Deitg que aturava totes les boles que li arribaven. Quan faltaven 7 minuts per acabar, Roger Bars va aprofitar una contra per marcar el 3 a 0, un resultat que li atorgava el pas a les semifinals de la Copa del Rei.

Demà l’Igualada i el Liceo disputaran la primera semifinal de la Copa del Rei en un partit que començarà a ¾ de 7 del vespre. Avui es disputaran els dos partits que falten de ¼ de final. A ¾ de 7 es jugarà el Barça-Girona i a les 9, el Reus-Lleida.