icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Femení HCP, a punt per a una il·lusionant Copa Generalitat, que es disputarà el cap de setmana a Capellades

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins se sent molt il·lusionat per endur-se la Copa Generalitat, que es disputarà aquest cap de setmana a Capellades.

L’equip femení d’hoquei patins ha acabat com a primer classificat de la primera fase i és un dels favorits per endur-se aquesta competició. A més, han incorporat dues jugadores, Mar Franci i Angy Pérez, provinent del Vila-sana. La Copa Generalitat torna a disputar-se en format de final a quatre. L’Igualada Femení debutarà aquest dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, en la primera semifinal contra el Palau de Plegamans B. L’altra semifinal la protagonitzaran el Voltregà B i el Mataró, a 3/4 de 4 de la tarda. En categoria masculina, el Tona s’enfrontarà al Barça C, a 3/4 d’11 del matí, i l’amfitrió Capellades jugarà contra l’Olot a les 2 del migdia. El diumenge a les 4 de la tarda serà el torn per la final femenina i a 2/4 de 6, la masculina.

La d’aquest cap de setmana serà l’onzena edició de la Copa Generalitat que enfronta els quatre millors equips de la primera fase de Nacional Catalana.

tornar_radioIgualada