icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Femení HCP afrontarà l’OK Lliga amb el mateix bloc il·lusionant de la darrera temporada

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins ja disposa de pràcticament tota la plantilla per afrontar la temporada vinent a l’OK Lliga.

El club igualadí ha renovat Pati Miret, Queralt del Águila, Mònica Ferrer, Mar Franci i Laia Cid. Cinc jugadores que s’afegeixen a les que aquesta setmana van decidir continuar a l’equip de la capital de l’Anoia com són Cristina Riba, Elba Garreta i Carla Claramunt. Aquestes vuit jugadores han fet un gran paper no solament aquesta mateixa temporada a Nacional Catalana, on van aconseguir l’ascens a la màxima categoria espanyola, sinó la passada en què una gran part de l’equip es van quedar a les portes de pujar. És per això que la directiva de l’equip igualadí ha decidit donar continuïtat al grup d’aquesta passada campanya, que no pas fer-ne un de nou.

El president de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, Jordi Besa, ha explicat que s’ha preferit donar confiança a la plantilla que ha aconseguit l’ascens que no pas fer un equip nou. Això sí, la directiva no descarta fer algun fitxatge, tot i que en cas de produir-se no hauria de ser a qualsevol preu. Un fet important és que l’Igualada Femení és un equip que disposa d’una bona base, el que suposa poder tirar endavant amb garanties, sense endeutar-se.

tornar_radioIgualada