L’Igualada Femení HCP cau a la pista del Bigues i Riells en un partit que es va complicar al final

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Bigues i Riells per 4 a 3 en un partit que es va complicar als últims minuts.

Al descans el marcador es mantenia amb empat a zero. A la represa, les igualadines es van avançar amb un clar 1 a 3 gràcies a dos gols d’Aida Mas i un altre de Carla Claramunt. L’equip de la capital de l’Anoia ho tenia tot de cara per endur-se els 3 punts. Ara bé, l’equip vallesà va reaccionar i als últims minuts va donar la volta al marcador, de manera que l’Igualada va acabar perdent pel 4 a 3 final.

Dimarts vinent, l’Igualada Femení Hoquei Patins rebrà a les Comes la visita del Voltregà en l’última jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana. Serà un partit decisiu per classificar-se per a la final four.