L’Igualada Femení HCP cau a la pista del Vila-sana en una segona part complicada

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Vila-sana per 6 a 1 i segueix cuer a la classificació de l’OK Lliga.

Les igualadines no van fer un bon partit, marcat sobretot perquè les jugadores no poden entrenar al complert. És per això que l’equip de la capital de l’Anoia no va poder competir amb normalitat i va acabar caient a la pista del conjunt lleidatà. L’enfrontament no va començar del tot malament. El Vila-sana es va avançar als 5 minuts però Carla Claramunt va marcar l’1 a 1. Ara bé, l’equip del pla d’Urgell va marcar dos gols més que significaven el 3 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el Vila-sana fer dues dianes més que deixaven el partit amb el 6 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Palau de Plegamans.