L’Igualada Femení HCP cau per la mínima a la pista del Palau Plegamans B en un partit molt disputat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va perdre a la pista del Palau Plegamans B per 1 a 0 en un partit molt disputat.

El partit va ser molt anivellat durant tota l’estona i amb ocasions de perill per part dels dos equips. De tota manera, a les jugadores els costava perforar les porteries contràries. Quan faltaven 9 minuts per arribar al descans, el Palau Plegamans B va aconseguir l’1 a 0. Quedava molt partit per davant, de manera que les igualadines van buscar el gol que els donés l’empat,. Malgrat que ho van intentar de valent, no ho van aconseguir. Al final, derrota per la mínima de l’Igualada Femení que ara és 4rt a la classificació de Nacional Catalana.

Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Manlleu B en un partit que començarà a les 18h.