L’Igualada Femení HCP derrota el Vilassar i segueix líder de Nacional Catalana

L’Igualada Femeni Hoquei Club Patins s’imposa al Vilassar per 5 a 2 i segueix com a líder a la classificació de Nacional Catalana.

Les igualadines van fer un bon partit i van derrotar l’equip menys golejat de la categoria. Pati Miret va fer l’1 a 0, però el Vilassar va donar la volta al marcador minuts després. Amb tot, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir treballant i, abans del descans, es va tornar a posar per davant amb un clar 4 a 2, gràcies a 2 gols de Pati Miret i un de Queralt del Águila. A la represa, l’Igualada va dominar clarament el partit i va arribar diferents vegades a la porteria contrària. Quan faltaven 5 minuts per acabar, Carla Claramunt va aconseguir el 5 a 2 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení jugarà a les Comes contra el Mataró en un partit que començarà a les 16.05 h.