L’Igualada Femení HCP dóna la cara a la Copa Generalitat, però cau eliminat contra el Vila-sana (1-0)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va quedar eliminat de la Copa Generalitat, en perdre a les semifinals contra el Vila-sana per 1 a 0. L’equip igualadí va disputar aquest partit amb moltes baixes, però tot i així va competir durant tota l’estona. El Vila-sana va aconseguir l’1 a 0 als 5 minuts de la primera meitat. Malgrat tot, el conjunt de la capital de l’Anoia va continuar treballant de valent a la recerca del gol de l’empat i va arribar a estavellar tres boles al pal. Quan faltaven 5 minuts per acabar, les igualadines van reclamar un gol que els àrbitres no van donar, al·legant que la portera del Vila-sana havia refusat la bola abans d’entrar a la porteria. El campió de la Copa Generalitat va ser el Girona, que va guanyar el Vila-sana per 4 a 1.