L’Igualada Femení HCP empata amb el Vila-sana (2-2) en un partit que dominava a la primera part

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va empatar a 2 contra el Vila-sana en un partit que es va complicar a la segona part. El conjunt igualadí es va avançar amb un resultat de 2 a 0 gràcies dos gols de Laura Torres. Tot i així, durant la primera meitat l’equip de la capital de l’Anoia va generar diverses ocasions de perill, però no en va entrar cap més. A la represa, l’equip lleidatà va sortir clarament a l’atac i va començar a assetjar la porteria igualadina. Quan faltaven pocs minuts per acabar, el Vila-sana va marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb l’empat a 2 definitiu. Aquest dissabte l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Cerdanyola.