L’Igualada Femení HCP fa un gran partit contra el Voltregà, però acaba sense premi

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins per contra el Voltregà per 6 a 7, tot i fer un partit molt complert.

L’equip igualadí continua amb zero punts després de tres jornades, i en què tots els enfrontaments han estat molt ajustats. Les igualadines van sortir molt concentrades, malgrat que van encaixar el 0 a 1 als 6 minuts de la primera part. Tot i així, al cap de dos minuts Pati Miret va establir l’empat a 1. L’equip de la capital de l’Anoia va tornar a disposar d’ocasions per marcar, però el Voltregà va fer tres dianes més que suposaven l’1 a 4. Quan faltava un minut per arribar acabar la primera part, Elba Garreta va marcar el 2 a 4, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, el joc va ser molt intens i el marcador es va convertir en un 5 a 7, gràcies a dues dianes de Mar Franci i Pati Miret. Quan faltaven 4 minuts per acabar, Pati Miret va fer el 6 a 7. A partir d’aquí, les igualadines es van mostrar molt actives però el resultat ja no es va moure més i van acabar caient en un altre partit per la mínima.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení  Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Bigues i Riells.