L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán lluita fins al final contra el Voltregà, però queda eliminat de la Lliga Catalana (5-3)

L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán no va pdoer contra el Voltregà que va anar per davant en el marcador.

Les igualadines van veure com ràpidament el marcador es situava amb un aparatós 0 a 2 en contra. Ara bé, faltaven 4 minuts per a la mitja part, Blanca Angrill va escurçar distàncies amb el que suposava l’1 a 2. A la represa, novament Blanca Angrill va aconseguir marcar i va establir l’empat a 2. Tot i així, al cap de poc el Voltregà va marcar dos gols que deixaven el resultat amb un 4 a 2. Quan faltaven 6 minuts per acabar, Pati Miret va establir el 4 a 3. A l’últim segon i amb l’Igualada sense portera el conjunt osonenc va marcar el 5 a 3 definitiu.

A la final, el Voltregà es va endur el campionat en imposar-se al Sant Cugat per 4 a 3.