L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán aconsegueix una gran victòria (3-4) a la pista del Voltregà que el manté a l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán guanya a la pista del Voltregà per 3 a 4 i seguirà una temporada més a l’OK Lliga.

Les jugadores de l’Igualada van fer un gran partit. Al descans el marcador era favorable a l’equip de la capital de l’Anoia per 1 a 2 amb gols de Carol Herrera i Blanca Angrill. A la represa, Carol Herrera va fer l’1 a 3, un gol que els havia de donar tranquil·litat. Ara bé, quan faltaven 6 minuts per acabar l’equip d’Osona va establir el 2 a 3. A partir d’aquí, el partit es va viure amb una gran incertesa, fins que Carol Herrera va tornar a marcar al darrer minut i va aconseguir el 2 a 4. Quan faltaven 6 segons per acabar, el Voltregà va marcar el 3 a 4 definitiu.

Els emparellaments del les semifinals del play-off pel títol de l’OK Lliga són Manlleu – Palau de Plegamans i Vila-sana – Telecable de -Gijón. Baixen de categoria el Cerdanyola, el Bigues i Riells i l’Alpicat.