L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán assoleix la primera victòria en un partit molt treballat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán s’imposa a la pista de l’Alpicat per 4 a 7 i ara és 10è a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí es va avançar amb un  resultat d’1 a 2 entrada la primera part, gràcies als gols d’Helena de Sivatte i Aida Mas. L’Alpicat va empatar ràpidament, però Blanca Angrill i Helena de Sivatte van deixar l’enfrontament al descans amb un resultat de 2 a 4. A la represa, les lleidatanes van sortir més verticals i als 15 minuts van aconseguir l’empat a 4. Ara bé als darrers 5 minuts, Marina Monge i Helena de Sivatte vam establir el 4 a 6. A l’últim minut, Blanca Angrill va establir el 4 a 7 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà Las Rozas a les Comes.