L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán cau a la pista del líder Vila-sana, plantant cara durant tot el partit

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Vila-sana, el líder de l’OK Lliga, per 5 a 2.

Les igualadines van plantar cara davant l’equip més sòlid del campionat. El conjunt lleidatà es va avançar als 7 minuts, però de seguida Helena de Sivatte va aconseguir el gol de l’empat. Ara bé, quan faltava poc per arribar al descans, el Vila-sana va marcar dos gols que suposaven  el 3 a 1. A la represa, el conjunt del Pla d’Urgell va fer el 4 a 1 que deixava el partit molt costa amunt. A 10 minuts pel final, Rocío Ramon va transformar una falta directa i situava un prometedor 4 a 2 al marcador. Tot i així, a l’últim minut el Vila-sana va marcar el 5 a 2 resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Clñub Patins rebrà a les Comes la visita del Bigues i Riells.