L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán cau a les Comes davant un sòlid Manlleu

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a les Comes contra el Manlleu per 1 a 3 i suma la tercera derrota consecutiva.

Les igualadines van encaixar dos gols a la primera part que deixaven el partit costa amunt. Amb tot, quan faltava mig minut per arribar al descans, Gina Balcells va establir l’1 a 2. A la represa, el Manlleu va sortir més vertical i als 6 minuts va aconseguir l’1 a 3. A partir d’aquí, les igualadines es van plantar diverses vegades a la porteria rival, tot i que sense èxit. Encara que ho van provar amb insistència, la portera rival va aturar tots els atacs. Les igualadines van acabar perdent per 1 a 3 i segueixen setenes a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán jugarà a la pista del Telecable de Gijón.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador de l’Igualada Femení, Carles Marín.