L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán cau contra el Manlleu a la Copa de la Reina, tot i plantar cara durant tota l’eliminatòria

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Manlleu per 6 a 2 i queda eliminat de la Copa de la Reina als ¼ de final.

El conjunt igualadí va caure a les primeres de canvi, però ho va fer plantant cara durant tota l’estona. El Manlleu, que compta a les seves files amb la igualadina Maria Díez, es va avançar als 7 minuts. Ara bé, a la jugada següent Aida Mas va aconseguir l’empat a 1. Les igualadines van intentar posar-se per davant, però l’equip d’Osona va estar més efectiu i va situar el marcador amb un resultat de 3 a 1 al descans. A la represa, les jugadores del Manlleu van demostrar la seva experiència i van deixar el partit amb un molt complicat 5 a 1. Quan faltaven 8 minuts per acabar, Pati Miret va aconseguir el 5 a 2, tot i que de seguida el Manlleu va fer el 6 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

El Manlleu de Maria Díez, campió

El Manlleu ha estat el guanyador de la Copa de la Reina, amb un gran paper de la igualadina Maria Díez. L’equip d’Osona va guanyar el Palau de Plegamans a la tanda de penals. Al final dels 50 minuts el marcador va acabar amb empat a 2 i a la pròrroga la igualada es va mantenir, aquest cop a 3 gols. El desempat es va fer amb la tanda de penals. El Manlleu en va fer 3 per tan sols 1 del Palau.

Per la seva part, en categoria masculina el campió de la Copa del Rei ha estat el Barça després de desfer-se a la final al Reus Deportiu per 4 a 0.