L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán cau contra el Voltregà en un nou amistós de preparació

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Voltregà a les Comes per 2 a 4 en un nou amistós de preparació.

El conjunt igualadí va marcar l’1 a 0 als 12 minuts de la primera part, gràcies a l’encert de Pati Miret. Amb tot quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, el Voltregà va aconseguir l’empat a 1. A la represa, les igualadines van arribar a la porteria contrària en diverses ocasions. Tot i així, en pocs minuts el Voltregà va marcar dos gols més que suposaven l’1 a 3. Les igualadines no es van donar per vençudes i als 14 minuts Aida Mas va aconseguir el 2 a 3. Ara bé, als últims minuts, el Voltregà va fer el 2 a 4 definitiu.

Abans del partit es va fer la presentació de tots els equips de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins.