icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán fitxa Pol Josa, un preparador físic amb gran experiència a l’OK Lliga

Pol Josa procedeix del Cerdanyola, on ha fet un gran feina durant els darrers anys que ha militat a l’equip vallesà. A més, coneix a la perfecció la manera de treballar que té l’actual entrenador de l’Igualada, Carles Marín, on va coincidir al Cerdanyola durant unes quantes temporades. Pol Josa espera poder aportar experiència i coneixement en aquest nou projecte a l’Igualada Femení.

En declaracions al club igualadí, el nou preparador físic del club ha assegurat que està molt satisfet de ser a Igualada i de “tornar a treballar amb el Carles Marín, per poder aportar el meu granet de sorra a aquest projecte des de la base i fins a l’OK Liga”. Josa va assenyalar que “és un projecte molt ambiciós, i que si es treballa fort pot sortir molt bé. Volem potenciar les jugadores de base i que arribin a les màximes categories”. Pol Josa remarca la importància del treball físic en l’hoquei actual: “els equips que estan adalt són conjunts molt forts físicament. Volem ajudar a totes les jugadores amb la millor preparació física per poder competir al màxim nivell”.

Pol Josa és graduat en Ciència de l’Activitat Física i l’Esport. Ha tingut una destacada trajectòria durant els darrers cinc anys que ha estat com a responsable de la preparació física del Cerdanyola.

Aquí podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a aquesta emissora

 

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada