L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán no pot contra el potent Vila-sana (1-6)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grup Guzmán perd contra el Vila-sana per 1 a 6 en un partit que ja es va posar malament a la primera part.

Les igualadines no van poder fer res contra el segon classificat de l’OK Lliga. Al descans, el marcador ja reflectia un 0 a 3 a favor del conjunt lleidatà el que deixava el partit molt costa amunt. A més, l’equip igualadí encara va encaixar dos gols més a la segona meitat que suposaven el 0 a 5. Amb el marcador sentenciat, Marina Monge va marcar el gol de l’honor en finalitzar una gran assistència de Gina Balcells. Als últims segons, el Vila-sana va aconseguir el que suposava l’1 a 6 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Fraga.