L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán no pot contra un gran Palau de Plegamans (3-8)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Palau de Plegamans per 3 a 8 en un partit que es va posar malament de seguida.

Les igualadines no van poder aturar l’embranzida de les vallesanes i al descans ja perdien per un clar 0 a 3. A la represa, el Palau de Plegamans va marcar dos gols més que suposaven el 0 a 5. Tot i així, Aida Mas va fer l’1 a 5 en transformar una falta directa. Quan faltaven 12 minuts per acabar, l’àrbitre va expulsar uns jugadora del Palau per una entrada sobre Pati Miret. A partir d’aquí les igualadines es van bolcar a la porteria rival i Blanca Angrill i Aida Mas van establir el 3 a 5. Amb tot, el conjunt vallesà no es va deixar sorprendre i va marcar 3 gols més que situaven el resultat amb el 3 a 8 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Telecable de Gijón.