L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán pateix més del compte, però s’acaba imposant al Voltregà

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa al Voltregà per 5 a 4 en un enfrontament en què dominava per un clar 4 a 0 al descans.

Semblava que tenien el partit sentenciat i que no patirien per endur-se el triomf. Tot i així, a la segona part la decoració va canviar radicalment. El conjunt de Sant Hipòlit va començar a marcar gols i als 7 minuts de la represa es van situar amb un aparatós 4 a 3. A partir d’aquí el partit es va tornar incert, tot i que poc després les igualadines van fer el 5 a 3. Ara bé, una vegada més l’equip d’Osona no es va rendir va establir el 5 a 4, resultat que es mantindria fins al final.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Sant Cugat.