L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán perd contra el Liceo amb dos gols en contra als últims instants

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Liceo per 1 a 3 en la penúltima jornada de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí ja no té opcions d’entrar al play-off pel títol ni tampoc de baixar de categoria. Tot així, està lluitant en cada partit. Contra el Liceo, les igualadines van encaixar el 0 a 1 als 3 minuts de la primera part, un resultat que es va mantenir fins al descans. Les jugadores de l’Igualada no es van descentrar i als 21 minuts de la segona part Rocío Ramón va aconseguir l’empat a 1. Als últims minuts, els dos equips van buscar el gol de la victòria, però va ser el Liceo qui va marcar dos gols molt seguits que suposaven l’1 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Vilanova en l’última jornada de l’OK Lliga.