L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán planta cara, però acaba perdent a la pista d’un Liceo més efectiu (3-1)

Les igualadines van fer un bon començament amb diverses arribades a la porteria rival. Fruit d’això, als 17 minuts Carol Herrera va aconseguir el 0 a 1, un resultat que els donava esperances de poder sumar.

Ara bé, quan faltaven 3 minuts per arribar al descans, el Liceo va aconseguir l’empat a 1. A la represa, el conjunt gallec va estar més actiu en atac i va començar a assetjar la porteria igualadina. Tot i que la defensa de l’Igualada estava ben posicionada, l’equip no va poder evitar que el Liceo marqués dos gols més que suposaven el 3 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Sant Cugat.