L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán planta cara però acaba perdent contra el Fraga (1-3), un dels favorits de l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd contra el Fraga a les Comes per 1 a 3 i segueix sense puntuar a l’OK Lliga després de dues jornades disputades.

Les igualadines es van avançar amb un gol d’Aida Mas als 3 minuts de la primera part. Tot i així, al cap de poc el Fraga va donar la volta al marcador amb el que suposava l’1 a 2, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van buscar el gol de l’empat i van tenir diverses ocasions per aconseguir-ho. Ara bé, quan faltaven 12 minuts per acabar el Fraga va marcar l’1 a 3, el que deixava l’enfrontament molt costa amunt. Al tram final, l’equip de la capital de l’Anoia es va abocar a la porteria rival, però no va poder marcar i va acabar perdent amb l’1 a 3 definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení Hoquei Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Pardinyes.