L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán, planta cara però acaba perdent contra un Telecable en quadre (1-2)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán va perdre ahir contra el Telecable de Gijón per 1 a 2, però depèn d’ell mateix per seguir a l’OK Lliga quan falten dues jornades per acabar la temporada regular.

Les igualadines van encaixar el 0 a 1 al primer minut de partit. Tot i així van continuar lluitant i Pati Miret va estavellar una bola al travesser en un llançament de penal. Ara bé, poc després el Telecable va marcar el 0 a 2 resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van anar per feina i Aida Mas va escurçar distàncies amb el que suposava l’1 a 2. Tot i que les igualadines ho van intentar, el marcador ja no es va moure més.

Aquest dissabte (20 h), l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Bigues i Riells, un rival directe.

Robatori de patins

El partit va començar amb un retard de mitja hora, per tant a 2/4 de 10 del vespre. Tot plegat perquè a l’equip del Telecable els van robar una bossa amb 4 parells de patins de dins de la furgoneta que tenien aparcada davant de l’hotel. En principi van demanar que se suspengués el partit. Tot i així, i amb l’ajut del club igualadí, les asturianes van poder recopilar dos parells de patins i van poder jugar amb 5 jugadores de pista i dues porteres.