L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán sap reaccionar i acaba imposant-se a Las Rozas (4-1)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán s’imposa a Las Rozas per 4 a 1 i suma la segona victòria consecutiva.

El conjunt igualadí va començar malament quan al límit del descans va encaixar el 0 a 1. Semblava que el partit es complicaria, encara que de seguida les jugadores de l’Igualada van saber reaccionar. Dos gols de Blanca Angrill i Pati Miret quan faltaven menys de 10 minuts per acabar van servir per donar la volta al marcador. El 2 a 1 era un resultat favorable, però insuficient. És per això que l’equip de la capital de l’Anoia va fer un pas endavant. Al tram final, Blanca Angrill i Paula Molina van sentenciar l’enfrontament amb el que suposava el 4 a 1 definitiu. Ara, el conjunt igualadí és 8è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dimecres, a 2/4 d’una del migdia, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán disputarà l’última jornada abans de l’aturada pel Mundial. Serà a la pista del Manlleu.