L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán s’imposa a la pista de Las Rozas en un gran final

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán guanya a la pista de Las Rozas per 1 a 3 i segueix 7è a a la classificació de l’OK Lliga.

Als darrers minuts de la primera part, Pati Miret va aconseguir el zero a un per a l’Igualada. Tot i així, quan faltaven 30 segons per arribar al descans, el conjunt madrileny va fer l’empat a 1. A la represa, l’enfrontament es va tornar molt emocionant. El conjunt de la capital de l’Anoia arribava a l’àrea rival però els costava perforar la portera de Las Rozas. Amb tot, a l’últim minut Carol Herrera va marcar dos gols molt seguits que van deixar el resultat amb l’1 a 3 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Deportivo Liceo.