L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán s’imposa a la pista del Mataró en el debut a la Lliga Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán guanya a la pista del Mataró per 2 a 3 en la primera jornada de la Lliga Catalana.

El conjunt igualadí va fer un bon partit i al descans ja dominava per 0 a 2. Ara bé, a l’inici de la segona part el Mataró va reaccionar i es va plantar a la porteria igualadina en diverses ocasions. Fruit d’això, va aconseguir empatar a 2. Al tram final, l’equip de la capital de l’Anoia no es va donar per vençut i va aconseguir marcar el que suposava el 2 a 3 definitiu. Tots els gols del conjunt igualadí els va marcar Blanca Angrill.

El pròxim partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán serà el dissabte de la setmana vinent en què rebrà el Bigues i Riells a les Comes.