L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán s’imposa al Liceo (3-2) i se situa en posicions de Copa de la Reina

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán derrota el Liceo per 3 a 2 i puja fins a la 7a posició a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va patir de valent per endur-se els 3 punts, però al final ho va aconseguir. Als darrers minuts de la primera part, Aida Mas va aconseguir l’1 a 0. Tot i així, al cap de poc el Liceo va aconseguir empatar. A la represa, Blanca Angrill va fer el 2 a 1. Ara bé, a la jugada següent, el conjunt gallec va aconseguir el gol de l’empat. Quan faltaven 7 minuts per acabar el partit, Carol Herrera va marcar el 3 a 2, un gol que va servir endur-se la victòria.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista del Sant Cugat.