L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán s’imposa per la mínima al Sant Cugat en un partit emocionant fins al final

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán s’imposa al Sant Cugat per 0 a 1 en un partit que va estar molt anivellat durant tota l’estona.

El partit va estar molt anivellat durant tota l’estona i la prova és que al descans el resultat es mantenia empat a zero. Tot i així, les jugadores dels dos equips estaven arribant a la porteria contrària, encara que sense èxit. Quan faltaven 10 minuts per acabar, les igualadines van iniciar un contraatac que va culminar Pati Miret i que va significar el 0 a 1, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a l’OK Lliga Femenina. El proper partit de l’Igualada Femení Grupo Guzmán serà el 5 de març en què rebrà el Girona a les Comes.