L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán, sorprès pel Cerdanyola que els condemna a la derrota a la segona part (2-4)

El conjunt igualadí no va fer un bon partit davant un rival que es troba situat en tercera posició per la cua.

Al minut 8, Helena de Sivatte va fer l’1 a 0 per l’Igualada,el que es preveia que podria ser un partit plàcid. Ara be, a partir d’aquell moment tot es va torçar. L’equip vallesà va començar a arribar amb perill a l’àrea igualadina i poc abans del descans va donar la volta al marcador amb el que suposava l’1 a 2. Quan només faltava mig minut per al descans, Carol Herrera va aconseguir l’empat a 2. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar la manera de desencallar el partit. Amb tot, qui va marcar va ser el Cerdanyola que va fer dos gols més que van suposar el 2 a 4 definitiu.

Demà l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán tornarà a disputar un nou partit de lliga. Serà a la pista del Mataró en un enfrontament que començarà a les 12 del migdia.